Opbouw mechanisch sluitsystemen

Voor het afstemmen van sluitsystemen neemt men vaak te weinig tijd en men begint er te laat aan! Alles met één sleutel kunnen openen is erg handig, maar geldt dat wel voor iedereen? Vaak niet en daarom adviseren wij u graag over de vele mogelijkheden die een sluitsysteem biedt.

Afhankelijk van uw projecttype, woningen, appartementen, utiliteit (kantoor, ziekenhuis, penitentiaire- of justitiële instellingen), de grote, complexiteit en andere criteria, laten wij  u een sluitsysteem kiezen, bijvoorbeeld;

  • Per woning: gelijksluitend en sleutels eenvoudig na te maken
  • Privé woning: gelijksluitend en sleutels via een certificaat
  • Appartementen: per woning gelijksluitend maar in centraalsluiting voor algemene deuren (bijvoorbeeld voor VVE, met deelcertificaat per appartement)
  • Kantoorpand: in hoofd- of generaalhoofdsleutelsysteem en sleutels via certificaat
  • Bij verzorgingshuizen of P.I.’s:  idem echter dan met certificaat en handtekening

U kiest daarbij een Pfaffenhain systeem.

Natuurlijk zijn de Pfaffenhain cilinders van zeer hoge kwaliteit, hebben gepatenteerde technologieën, diverse keurmerken waaronder SKG***®, welke wij in verschillende uitvoeringen kunnen leveren.

Aan de hand van de informatie van uw organisatie kunnen wij u adviseren voor een veilig, flexibel sluitsysteem met “toegangsrechten” op meerdere niveau’s.

House Plan

Neemt u vrijblijvend contact met ons op

wij bespreken graag hoe wij u van dienst kunnen zijn

Pfaffenhain
MH by icsa
Dieckmann
MH Kluizen
HAFI
KEYLINE
PIN-KEY
CodeLoxx - wAppLoxx