Montage & Onderhoud

Cilinders

Pfaffenhain is niet aansprakelijk voor eventuele schades die ontstaan door verkeerde  montage, foutieve bediening en geen of slecht onderhoud.De garantie vervalt ook wanneer sleutels gebruikt worden van andere fabrikanten.

Veiligheidsbeslag

Dieckmann is niet aansprakelijk voor eventuele schades die ontstaan door verkeerde  montage, foutieve bediening en geen of slecht onderhoud.

Cilinders

Montageinstructies

  1. Steek de sleutel in de cilinder in de cilinder en draai het totdat de meenemer op 6 uur staat, de meenemer staat nu naar beneden in het midden van de cilinder.
  2. Plaats nu de cilinder, met de meenemer gepositioneerd zoals omschreven bij punt 1, in het insteekslot. Gebruik geen kracht om de cilinder in het insteekslot te krijgen. Indien de cilinder klemt, dient men de opening na te bewerken.
  3. Controleer of de meenemer vrij draait in het insteekslot. Zet de cilinder vast met de meegeleverde schroef. Draai de schroef niet te vast, aanbevolen wordt een draaimoment van 1.0 Nm to 1.2 Nm.
  4. Controleer op een probleemloze functie van cilinder en insteekslot.
  5. De cilinder mag niet meer dan 3mm uit het veiligheidsbeslag steken.
  6. Onderhoud: aanbevolen wordt om de cilinder minstens 2 keer per jaar te behandelen met een verzorgingsmiddel dat geen olie of grafiet bevat. Pfaffenhain cilinders worden gefabriceerd volgens DIN 18252 en EN 1303.

Houdt u voor de lengte van de bevestigingsschroef van de cilinder, de doornmaat + 10 mm aan.

De Pfaffenhain cilinders zijn van zeer goede kwaliteit, maar houdt u ook rekening met:

Foutief

Cilinderlengte bepalen bij een euro-profielcilinder

A = lengte buitenzijde

B = lengte binnenzijde

Profielcilinder

Aan de buitenzijde van het veiligheidsbeslag mag de euro-profielcilinder maximaal 3 mm uitsteken!

Deurbeslag

Veiligheidsbeslag

Dieckmann is niet aansprakelijk voor eventuele schades die ontstaan door verkeerde  montage, foutieve bediening en geen of slecht onderhoud. Volg de instructies op montagehandleiding die in de productverpakking is bijgevoegd. Hierbij geldt ook dat de Dieckmann montagetoebehoren moeten worden toegepast. Bij onjuist gebruik c.q. toepassing verliest het product haar SKG certificering.

Onderhoudsvoorschriften:

Montagehandleidingen:

Neemt u vrijblijvend contact met ons op

wij bespreken graag hoe wij u van dienst kunnen zijn