Veiligheidsbeslag is een ‘must’!

Inbrekers zijn niet alleen ’s-nachts op pad, want de meeste inbraken gebeuren juist overdag.

Er zijn voornamelijk gelegenheidsinbrekers die weinig voorbereiden, maar hun kans grijpen. Ze zien heel eenvoudig vaak waardevolle spullen liggen (doen wij zelf) en veel woningen  bieden weinig weerstand, waardoor ze snel binnen kunnen komen.

Veilig wonen

Kunt u daar wat aan veranderen, ja! Zorg dat uw woning niet makkelijk te kraken is.
Plaats goede sloten, maar monteer vooral “veiligheidsbeslag” op uw deur. Tegenwoordig is dat er met kerntrekbeveiliging, dan kan men de cilinder er niet uittrekken, en dat schrikt de inbreker af.

Ziet hij ‘kerntrekbeslag’  op uw deuren zitten, schat hij al in dat hij niet binnen een paar minuten binnen kan komen en gaat uw deuren voorbij.

Daarom is veiligheidsbeslag een MUST!

Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging

Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging van Dieckmann is SKG***® gekeurd. Bij het 15 mm dikke massieve buitenschild is de profielcilinder door de kerntrekbeveiliging extra afgeschermd maar uiteraard nog eenvoudig bedienbaar met de sleutel. Door deze extra beveiliging kan de profielcilinder simpelweg niet uit de deur worden getrokken. Dieckmann heeft de kerntrekbeveiliging voorzien van een verende constructie waardoor die over 12 – 17 mm uitstekende profielcilinders kan worden geplaatst.

7256r Voor2
Veiligheidsbeslag

Meer voor minder!

De veiligheidslangschilden van Dieckmann worden nog steeds geleverd met ‘gehard stalen plaat’ t.p.v. de PC sparing en aan de buitenzijde van de  bevestigingsnokken een ‘gehard stalen plaatje’  tegen doorboren.

Politie Veiligwonen 1

Neemt u vrijblijvend contact met ons op

wij bespreken graag hoe wij u van dienst kunnen zijn